Inleiding

Als studentenvereniging staan wij voor de ontwikkeling van studenten. Hiervoor organiseert de vereniging passende activiteiten, thema-avonden, en spontane acties. De vereniging bestaat uit een ledental van rond de dertig leden en heeft grote getallen aan achterban en contact in de stad Deventer.  Wij laten ons iedere week zien in de binnenstad en daarbuiten, organiseren activiteiten voor buitenstaanders en hebben een sociëteit aan de Rijkmansstraat naast de waagschaal te Deventer.

Pro Deo

Christelijke HBO vereniging PRO DEO is op 18 december 1992 opgericht, in het huidige Jackies te Deventer.

Anno 2017 telt Pro Deo 34 actieve leden. Zij komen iedere donderdag bijeen voor diverse activiteiten. Deze activiteiten bestaan uit bijbelstudies, thema avonden, ledenvergaderingen, soosavonden enzovoort. Buiten deze verenigingsactiviteiten op donderdag vinden er vele andere, studentikoze, ontmoetingen plaats.

Pro Deo is aangesloten bij het HBOLOOG en Ifes-Nederland de landelijke overkoepelende organen voor Christelijke studentenverenigingen. Hierdoor hebben wij contacten door het gehele land.

Recente ontwikkelingen

Vernieuwing website.

Sinds kort genieten wij als vereniging van een nieuwe website. Deze is overzichtelijk en aantrekkelijker gemaakt zodat we de bezoeker meer kunnen sturen naar de gewenste informatie. Ook is de algehele stijl in een modern fris jasje gestoken.

Groei op social media.

In de jaren groeien onze volgers via de social media pagina steeds. De volgers vallen onder een speciale doelgroep van net begonnen studenten tot afgestudeerden met een vaste baan.

De zoektocht naar een sociëteit.

Als studentenvereniging willen wij ons meer aanwezig maken in de binnenstad door de prominente aanwezigheid van een sociëteit. Concreet houdt dit in dat we in overleg zijn met verschillende partijen die ons verder kunnen helpen hiermee.

Waarom zou u onze vereniging sponsoren

Pro Deo is een  studentenvereniging die een actieve en enthousiaste houding aanneemt in de stad Deventer. We zijn aanwezig in de stad en zorgen voor levendigheid en zijn bekend. Pro Deo onderscheidt zich doordat wij via verschillende wegen onszelf kenbaar maken naar diverse mensen en groepen. Sinds 1992 zijn we te vinden in Deventer en omstreken en zijn we bezig onszelf kenbaar te maken aan de stad, de medestudenten, en het bedrijfsleven. Een vereniging van jonge enthousiaste studenten die in elke beroepssectoren aanwezig is en een aandeel heeft in Deventer. Wij laten ons op geheel eigen studentikoze wijze zien en daarin kunnen wij uw instelling op de kaart zetten en onder onze alumni naamsbekendheid verschaffen.

Mogelijkheden tot steun

Advertentie op de website.

Onze website is een informatiebron voor onze leden, maar ook voor externen. Op de website worden interessante stukken geschreven en er wordt een beeld geschetst van de vereniging. Ook via sociale media wordt er gerefereerd naar de website.

Kosten per jaar:  €110,-

Advertentie in het verenigingsmagazine.

Het magazine genaamd ‘Het PoDiuM’ komt vier keer per jaar uit en word verspreid onder de leden en donateurs. Hierin worden stukken geschreven ondergeschikt onder een thema die verdiepend, ludiek, of informatieve vormen aannemen.

Kosten per jaar:  €50,-

PR bericht op de social media.

In dit bericht wordt u support twee keer per jaar uiterlijk openbaar gemaakt aan al onze volgers.

Kosten per jaar: €50,-

Logo of naam op een kledingstuk van de vereniging.

Als vereniging hebben we ieder jaar keuze uit een aantal kledingstukken als T-shirts, vesten, etc. Met dit middel kunnen we uw naam letterlijk de stad in dragen.

Kosten per jaar: €100,-

Hoofdsponsor.

Als hoofdsponsor ontvangt u het volledige pakket en word uw naam overal bij genoemd. Uw krijgt het voorrecht om overal als eerst te worden genoemd.

Kosten per jaar: €250

6 januari 2017

Reacties zijn gesloten.


open activiteiten

12 Feb open pizzadeeg dinsdag
16 Mei open thema avond
13 Juni open avond