18 december 1992.Een belangrijke datum uit de Nederlandse geschiedenis. Een datum die in vele geschiedenisboeken beschreven zou moeten staan. Op deze dag is de gereformeerde studentenvereniging Pro Deo te Deventer opgericht. In het seizoen 2009-2010 is Pro Deo opengesteld en verdergegaan als Christelijke Studentenvereniging. Inmiddels staan we al ruim 20 jaar voor confronterende bijbelstudies, scherpe discussies, hechte vriendschappen en pure studentikoziteit. Ook dit jaar hopen we onze verjaardag weer te vieren met een stijlvol galadiner, de Dies Natalis.Pro Deo richt zich op alle christelijke HBO-studenten uit Deventer en omstreken en heeft als doel het elkaar opbouwen en ondersteunen in het geloof. We geven hier invulling aan door het houden van bijbelstudies, congressen en thema-avonden over een christelijke of maatschappelijk onderwerp. Daarnaast is er ook gezelligheid in nieuwe contacten, vriendschap en feesten. Elke donderdagavond is er een activiteit die we gezamenlijk in de stad afsluiten.

Pro Deo is meer dan zomaar een vereniging, Pro Deo geeft je de kans om je in je studententijd breder te ontwikkelen dan alleen binnen je studiegebied. Pro Deo is een goede basis om je sociaal en intellectueel te vormen. De wereld van omgangsvormen, politiek, omzien naar elkaar en literatuur ligt aan je voeten. Pro Deo geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met het studentikoze wereldje waar je alleen in deze periode van je leven toegang tot hebt. Denk bijvoorbeeld aan het introkamp, amicale feesten, rivaliteit tussen zusterverenigingen en ontvoeringen.

Kom kennis maken met de wereld van concreet christen zijn en studentikoziteit en word lid. Doe meer dan studeren alleen en kijk straks terug op een leerzame, gezellige maar vooral onvergetelijke tijd! Lid worden: Klik dan hier!


6 januari 2016

Reacties zijn gesloten.


open activiteiten

13 juni open avond 18:30
20 juni bijbelstudie 18:30
27 juni thema avond 18:30
2 juli inschrijfborrel 20:30