Donderdag 16 november, op de jaarplanning stond erg mysterieus ‘senaatsactiviteit’. De senaat heeft de vereniging een tijd lang in spanning gehouden, maar op dinsdag 14 november verscheen nadere uitleg in de mailbox.
De senaat had een pyjamaparty georganiseerd! Hoe tof!
Veel leden trokken hun beste pyjama, of wat daar voor door ging, uit de kast en trokken vol goede moed naar de sociëteit. Voor de context van dit verhaal is het misschien goed om te weten dat onze soos in café ‘De zevende hemel’ zit. De benedenverdieping is open voor iedereen. Alleen de bovenverdieping van het café is voor Pro Deo gereserveerd. Om boven te komen moet je dus eerst langs alle gasten van het café.

Daar loop je dan. In je pyjama door een café. Reken maar dat iedereen je gek aankijkt. Al helemaal toen onze zeer gewaardeerde amica Nieboer – Oostdijk haar weg naar binnen zocht samen met haar enorme zitzak. Ondertussen werd de beamer gereed gemaakt. De senaat had een slechte film uitgezocht en langzaamaan druppelde iedereen binnen in de meest gênante outfits. Zo was amice Djurrema in zijn badjas in combinatie met zijn o zo oncharmante Crocs en had hij samen met zijn gewaardeerde huisgenoot amice J. Everts een luchtbed meegenomen om een avondje samen te ontspannen.
Ontspannen heeft Pro Deo zeker. De film ‘Hitch’ was te klef en romantisch, hilarisch en ontzettend voorspelbaar. Maar ondanks dat was het een heerlijke avond. De popcorn en chips kwamen in aanzienlijke hoeveelheden voorbij.
Een drankje halen, uiteraard beneden, leverde, volkomen logisch, heel wat verbaasde blikken op van mensen die de leden in pyjama voor gek verklaarden.
Na de film is nog enorm gezellig geborreld, ook in pyjama. Het was een avond die absoluut voor herhaling vatbaar was.
Hulde aan senaat Banninga voor deze avond en hulde aan de leden dat ze allemaal dapper in pyjama naar soos gekomen zijn!

24 november 2017

Reacties zijn gesloten.


Opkomende activiteitenPromoties 300x250