voorzitters11 december 2014. Dé studentenverenigingen van Deventer, Pro Deo en Nescio, maken zich op voor een verbroederende avond, getiteld; ‘De Bilevent’. Nadat de leden van Pro Deo gezamenlijk waren begonnen doormiddel van een Pannenkoeken-eetfestijn, vertrok men richting de Waag alwaar werd ontmoet met Nescio; het was tijd voor de gezamenlijke activiteit. Na een massale vuilniszaklooprace over de Brink gingen de groepjes uit elkaar voor opdrachten als speciaalbier proeven, de Fontein versieren en inpakken, foto’s maken met vreemde mensen en bier tappen in de 7e Hemel.

Rond 22:00 kwamen de groepen bijeen in de Sociëteit van Pro Deo alwaar de leden van beide verenigingen elkaar nog beter konden leren kennen onder het genot van een goudgele rakker.

Rond 23:00 was het dan eindelijk zo ver; de amicale banden tussen de verenigingen werden officieel gemaakt. Na een speech van de voorzitter van Nescio en de praeses van Pro Deo was het moment van besluiten daar; de leden van zowel Pro Deo als Nescio stemden volmondig in met de broederschap en na het slaan met de hamer door beide voorzitters was het dan eindelijk daar; de broederschap tussen Pro Deo en Nescio feitelijk vastgelegd.

De avond vervolgde zich tot in de vroege uurtjes en beide verenigingen kunnen terugkijken op een prachtige, studentikoze en gezellige avond. Maar dat niet alleen. Samen kan worden uitgekeken naar een mooie toekomst voor studentenstad Deventer en de onderlinge vriendschap tussen Nescio en Pro Deo. Hulde!

https://sax.nu/nieuws/680933/Nescio_en_Pro_Deo_sluiten_broederschap

12 december 2014

Reacties zijn gesloten.


open activiteiten

13 juni open avond 18:30
20 juni bijbelstudie 18:30
27 juni thema avond 18:30
2 juli inschrijfborrel 20:30